Verhuur

Verhuur van…

Machines

Wij beschikken over een divers en modern machinepark van klein tot grote kranen en shovels of dumpers. De machines kunnen vaak ook uitgerust worden met verschillende aanbouwdelen zoals: stenenklem, bandenklem, machinale straatwerk klem, sloophamers, sloopsorteergrijpers, zeef/schudbakken en verschillende maten graafbakken. Al onze machines worden met eigen machinist verhuurd.
Verhuur van…

Mini- en midimachines

Het mini- en midimachines bestand van Loon- en aannemersbedrijf VAN ETTEN, welke voornamelijk door de merken Giant, Kubota en Tacheuchi wordt aangevoerd, bestaat uit diverse machines. De machines worden door ons van werkplek naar werkplek getransporteerd met de eigen vrachtwagens. De machines worden ingezet voor: herstelwerkzaamheden van ondergrondse kabels, opknappen of vernieuwen van particuliere tuinen, drukken van planken voor beschoeiing of grondverzet. We beschikken over diverse aanbouwdelen zoals: een brede bak, dieplepel, kantelbak, palletvork, vacuum apparaat, puinriek, sloopsorteergrijper, prikker en trilplaat.
Verhuur van…

Rijplaten

Rijplaten verhuren we aan mensen die rijplaten nodig hebben voor verschillende projecten. In zowel staal als kunststof en in alle soorten maten. Het kan dan gaan om de verbouwing van een woning, een grondige renovatie van een tuin of het toegankelijk maken van een bouw- of evenemententerrein. Bij al deze projecten wilt u natuurlijk niet dat zware machines en materialen wegzakken op onverharde grond. Te huur vanaf 1 week. Eventueel ook dragline schotten te huur.
Onze machines

Een divers machinepark

Interesse in onze werkzaamheden?

Wij verhuren het

Laat ons weten wat u precies nodig heeft.
Wij staan u graag te woord.